dimarts, 6 de novembre del 2012

Vic via Instagram

Vigatanes i vigatans, Osonenques i Osonencs i tot turista a la ciutat de Vic, està convidat a ajudar-nos a  mostrar lo bonica que és aquesta ciutat.

Des de la nova versió de l'aplicació iPhone i iPad de la ciutat de Vic, tot usuari d'Instagram podrà ajudar-nos a ampliar els continguts fotogràfics a la nostre aplicació mòbil. A partir d'ara, des de l'aplicació Vic es permetrà consultar les fotos d'Instagram fetes per els usuaris que estiguin geolocalitzades a cadascun dels 32 punts d'interès establerts.

Per afegir noves fotos a l'aplicació, tan-sols cal que, des d'Instagram, geolocalitzem les fotos a cada un dels punts que li correspon. Per exemple a La Catedral de Vic:





Així, ja apareixeran de forma automàtica a l'aplicació, a la pantalla de detall de cada punt d'interès. En aquest cas, a la pantalla de La Catedral de Vic:





A més a més, a través d'Instagram, podem mostrar tot allò que vulguem de Vic, no només els 32 punts d'interés establerts. Per fer-ho afegirem l'etiqueta #AppVic a la foto que volem mostrar, com podria ser una foto del Mercat Mediaval, del Mercat del Ram, de la Festa Major, de la Torre del Sucre, etc.. com per exemple la següent, d'una vista aèria de la part antiga de Vic:


D'aquesta manera, a l'apartat Instagram de l'aplicació de Vic, podrem consultar automàticament totes les fotos etiquetades per els usuaris amb l'etiqueta #AppVic.




A l'aplicació de Vic, també podrem consultar les fotos fetes per l'usuari @AppVic a Instagram.

A partir d'ara doncs, serà així de fàcil, ajudar a difondre la bellesa de la ciutat de Vic, Osona.

Qualsevol dubte, a disposar!

Descarrega l'aplicació de Vic gratuïtament aquí:


També pots descarregar la app de Instagram aquí:


Desenvolupat per Biapum - Apps iPhone i Android

Pd:
Article a el9nou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada